SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista necessita reaccionar avui davant d'un rival directe

Rep el Palafrugell després de sumar 4 derrotes que el situen al límit del descens

Albert Folguera confia que l’equip trenqui avui la mala ratxa.

Albert Folguera confia que l’equip trenqui avui la mala ratxa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista no pot fallar avui a l’Onze de Setembre contra el Palafrugell, un rival directíssim. Tots dos estan empatats a onze punts i ocupen les dos últimes places que al final de la fase regular donaran dret a jugar el play-off pel títol, però també els separa un sol un punt de les posicions de promoció de descens.

Per aquest motiu el partit és crucial per a les aspiracions d’un Llista que arriba en la pitjor ratxa de resultats dels últims dos anys i amb molts dubtes per culpa de les lesions. Els d’Albert Folguera ja acumulen sis derrotes –la temporada passada en van encaixar nou tota la Lliga i l’anterior, deu–, de les quals la meitat, tres, ha sigut a casa, on només ha tret quatre punts –victòria sobre el Lloret i empat amb el Girona–.

Folguera recupera Giuliani, que jugarà minvat, i Gefflot ho farà amb una màscara protectora

“Hem de guanyar com sigui per respirar tranquils, i fins que no ho aconseguim estarem insegurs, nerviosos, i així et costa més, perquè els nervis no ajuden”, va advertir el tècnic, que ha intentat conscienciar els seus perquè mantinguin la calma independentment de com vagi l’encontre.

“Hem de defensar molt bé i estar tranquils, vagi com vagi el partit. Si treballem bé el podrem tirar endavant. El tema és que la bola entri, perquè ara mateix estem en una dinàmica d’inseguretat en la qual ens costa concretar les ocasions”, va indicar.

Folguera podrà comptar amb tota la plantilla després de recuperar Mauro Giuliani, que s’ha perdut els dos últims partits per culpa d’un edema ossi al genoll. L’argentí, no obstant, no estarà al cent per cent. “S’ha entrenat tota la setmana, però encara li molesta, tot i que l’important és que podrà jugar”, es va felicitar Folguera.

Tindrà el dubte de Gefflot, que a l’últim encontre va rebre l’impacte d’una bola en el partit amb el Noia i té una fissura al nas, de manera que jugarà amb una màscara protectora. “No serà fàcil perquè hi ha moments en què no veu la bola. Veurem què fem”, va afirmar en aquest sentit Folguera.

tracking