FUTBOL LLIGA ANGLESA

El United deixa el City a 14 punts del Liverpool

Rashford va inaugurar el marcador per al United transformant un penal.

Rashford va inaugurar el marcador per al United transformant un penal.EFE

Un gran United va vèncer al derbi de Manchester contra el City (1-2), amb una sobrietat davant del rival que no es veia des de feia anys. La primera part del United va ser esplèndida en l’aspecte ofensiu, i va saber treure partit de la seua fèrria defensa a la segona.

Marcus Rashford, de penal, i Anthony Martial van ser els autors dels dos gols visitants, aconseguits abans de la mitja hora. El City només aconseguiria retallar diferències per mitjà d’Otamendi a cinc minuts del final. Així, la urpada del United deixa el rival i veí amb un desavantatge gairebé insalvable amb el líder de la Lliga, el Liverpool, de 14 punts.

Precisament, els d’Anfield van obrir ahir encara més la bretxa al vèncer 0-3 al camp del Bournemouth. El Chelsea, per la seua part, va entrepussar en la visita a l’Everton (3-1).