SEGRE

DEPORTES

Jordi Alba i Semedo tornen a exercitar-se

Encaren la recta final de les lesions i apunten a reaparèixer demà contra l’Inter || Carles Pérez i Araujo, també candidats a jugar

Jordi Alba i Nelson Semedo durant l’entrenament.

Jordi Alba i Nelson Semedo durant l’entrenament.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Alba i Semedo, que fa setmanes que estan de baixa a causa de les seues lesions musculars, van començar a exercitar-se ahir amb l’equip, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Després de golejar dissabte el Mallorca (5-2), la plantilla del Barça va tornar ahir als entrenaments, amb el compromís de la Lliga de Campions davant de l’Inter de demà (21.00, Movistar) en l’horitzó. Jordi Alba es va lesionar en el Barça-Slavia, quan va tenir una recaiguda del problema que havia tingut prèviament al bíceps femoral de la cuixa esquerra. Per la seua part, Semedo es va fer una lesió als 20 minuts del partit davant del Celta el 9 de novembre i des del club es va informar que tenia una ruptura al soli de la cama esquerra. Així mateix, se li van pronosticar unes cinc setmanes de baixa, de les quals ja n’ha complert quatre. La intenció és que els dos estiguin a plena disposició de Valverde per al clàssic del 18 de desembre al Camp Nou, encara que podrien reaparèixer demà contra l’Inter.

La sessió tècnica, que va comptar amb els jugadors disponibles del primer equip, va ser de recuperació per als futbolistes que van participar en el partit davant del conjunt balear i més intensa per a la resta. També es van exercitar Ronald Araujo i Carles Pérez, futbolistes del filial. Cap dels dos van ser convocats per al matx davant el València Mestalla, per la qual cosa també apunten a l’onze davant de l’Inter, en un duel en el qual el Barça no es juga res. El pròxim entrenament dels blaugranes serà avui a les 12.00 en l’última sessió abans de volar cap a Milà a la tarda, per afrontar l’últim matx de la fase de grups de la Lliga de Campions, en què el Barça ja està matemàticament classificat com a primer per als vuitens de final del torneig.

tracking