SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El relleu del lesionat Felip, gairebé a punt

El Lleida tramitarà avui la fitxa

Eder protegeix la pilota davant de l’exblau Barreda.

Eder protegeix la pilota davant de l’exblau Barreda.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu espera concretar avui el fitxatge d’un jugador que ocuparà la fitxa vacant que ha deixat el centrecampista Álex Felip, que es troba de baixa per una lesió de llarga durada.

De fet, podia haver-se anunciat ahir, però al ser festiu a Madrid (en algunes comunitats es va recuperar el dia de la Immaculada ahir dilluns en caure la festivitat en diumenge) va ajornar la tramitació de la fitxa.

El club lleidatà, que fa setmanes que gestiona el fitxatge intentant en primer lloc que la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) donés llum verda a la incorporació, espera comptar avui mateix amb el nou reforç, sobretot tenint en compte les nombroses baixes que té en aquests moments l’equip dirigit per Molo.

Val a recordar en aquest sentit que són baixes Liberto, Marc Martínez i Enric Bernat per lesió, i que diumenge van veure la cinquena targeta groga Luso i Adri León, que, per tant, seran baixa en el pròxim partit a Cornellà, que es disputarà diumenge a les 20.00 hores. El Lleida ha buscat per substituir Álex Felip un jugador d’un perfil similar al del migcampista castellonenc.

D’altra banda, l’Hèrcules va anunciar ahir el fitxatge de Vicente Mir com a nou entrenador en substitució de Jesús Muñoz, que va ser destituït al matí.

Serà el tercer entrenador que dirigirà el conjunt valencià aquesta temporada, ja que anteriorment a Muñoz el tècnic que va començar la temporada va ser Lluís Planagumà. L’Hèrcules és dissetè i ocupa plaça de descens.

Campus de Nadal del club exclusiu per a porters

El Lleida Esportiu acollirà entre els dies 2 i 4 de gener un campus exclusiu per a porters, organitzat per Futbol Emotion Academy, una firma de Saragossa especialista en el sector. El campus està obert a jugadors de qualsevol club i ofereix cinquanta places per a porters dels dos sexes a partir dels set anys i fins a edat juvenil. Les classes pràctiques tindran lloc a l’Annex i les teòriques, al Camp d’Esports.

tracking