SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida ha despatxat en dos dies un total de 2.767 entrades per al partit contra l'Espanyol del proper dia 19

El Lleida ha despatxat en dos dies un total de 2.767 entrades per al partit contra l’Espanyol del proper dia 19 || Els abonats tenen prioritat fins demà

Les cues davant de les taquilles van tornar a veure’s ahir al Camp d’Esports.

Les cues davant de les taquilles van tornar a veure’s ahir al Camp d’Esports.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Camp d’Esports tornarà a mostrar les seues millors gales en el partit davant de l’Espanyol del proper dia 19, corresponent a la Copa del Rei. La resposta dels abonats apunta que les grades s’ompliran, atès que en els dos primers dies de venda de localitats, reservats exclusivament als abonats, ja s’han despatxat 2.767 localitats. Els socis tenen prioritat fins demà dissabte, mentre que les entrades que no hagin adquirit els abonats es posaran a la venda dilluns per al públic en general a un preu més elevat.

Ahir es van despatxar a les taquilles del club 1.594 entrades, unes 400 més que en la jornada de dimecres, en el qual els abonats es van emportar 1.173 localitats.

Els abonats que l’estiu passat van renovar el seu carnet tenen l’entrada gratuïta, mentre que els que són socis des d’aquesta temporada la poden adquirir a un preu més econòmic: 15 euros a Tribuna, 10 a Lateral i 5 a Gol i Grada d’Animació.

A més, tots els abonats poden adquirir fins demà tantes localitats com desitgin, també un preu especial: 25 euros els seients de Tribuna, 15 els de Lateral i 10 a Gol.

A partir de dilluns comença la venda anticipada, ja oberta al públic en general. Els preus seran de 35 euros en Tribuna, 25 a Lateral i 20 a Gol. Aquests preus seran més elevats el mateix dia del partit, en el qual les entrades de Tribuna es vendran a 45 euros, les de Lateral a 35 i les de Gol, a 25.

Per a l’Espanyol s’han reservat en principi 600 localitats i els seus seguidors ocuparan els seients de la zona de Gol Sud.

Acord amb Nespresso com a proveïdor oficial

El Lleida Esportiu ha arribat a un acord amb Nespresso, pel qual aquesta empresa suïssa, que tindrà diferents punts de visibilitat dins del Camp d’Esports, es converteix en el proveïdor oficial del club per a les tres properes temporades. Els assistents als partits oficials a l’estadi tindran a la seua disposició, a partir d’ara, tota l’extensa gamma de productes d’aquest firma.

Les cues davant de les taquilles van tornar a veure’s ahir al Camp d’Esports.

Les cues davant de les taquilles van tornar a veure’s ahir al Camp d’Esports.LLEIDA ESPORTIU

tracking