SEGRE

HOQUEI PATINS ACTIVITATS

Primer campus de Nadal del Lleida Llista per al planter

Al pavelló Onze de Setembre del 23 de desembre fins al 3 de gener

El club llistat ha incrementat substancialment el planter a les categories més petites.

El club llistat ha incrementat substancialment el planter a les categories més petites.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista ha decidit aquest any organitzar per primera vegada unes Estades de Nadal per als més petits de la base, cedint a la demanda que rebia dels pares en les últimes temporades.

Estaran reservades a jugadors i jugadores de les categories Escoleta, prebenjamina i benjamina i se celebraran els dies 23, 24, 27, 30 i 31 de desembre i 2 i 3 de gener al pavelló Onze de Setembre.

La setmana passada es va obrir el termini d’inscripció i ja s’ha superat la trentena de participants

El termini d’inscripció es va obrir fa poc més d’una setmana i la llista d’adhesions ja supera la trentena, molt a prop de cobrir les cinquanta places que oferirà el club en aquesta primera edició. “Cal tenir en compte que només comptem amb una instal·lació disponible i cal treballar i planificar-ho tot bé, evitant la massificació”, va dir Marc Soler, director esportiu del club, a qui no sorprèn l’acollida que ha tingut el campus.

“Cada any ens comentaven a veure si fèiem un campus per aquestes dates nadalenques. Com que el club també està creixent exponencialment a nivell de jugadors i jugadores, la demanda d’aquest tipus d’activitats també va creixent. A més, el club està treballant bé en aquest aspecte, tant a nivell de base com de primer equip, per això hem vist l’oportunitat de fer-ho amb la idea que tingui continuïtat”, va assenyalar.

Les Estades estan obertes a nens i nenes d’entre tres i onze anys, els quals es dividiran per categories i nivells.

Per als més petits hi haurà una introducció i iniciació al patinatge a través de jocs lúdics, mentre que als prebenjamins i benjamins se’ls ha programat tres activitats: el minihoquei, la tècnica individual i un tercer bloc dedicat al reglament. “Moltes vegades s’inicien en l’hoquei però no saben gran cosa sobre les regles, i és important que sàpiguen les més bàsiques, com situar-se quan hi ha una falta o per què l’àrbitre les assenyala”, explica Soler.

tracking