SEGRE

INSTAL·LACIONS ESPORT DE BASE

Reformes a la UE Balàfia

La instal·lació estrena nou marcador, després de sis anys sense que funcionés l’anterior || La Paeria millorarà els vestidors i col·locarà nova gespa artificial

Operaris col·loquen el nou marcador, ahir al camp de la UE Balàfia.

Operaris col·loquen el nou marcador, ahir al camp de la UE Balàfia.UE BALÀFIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de diversos anys reclamant millores en una instal·lació deteriorada, el camp municipal de la UE Balàfia va començar ahir a canviar de cara, amb una sèrie de reformes que continuaran en els primers mesos de l’any 2020. “Era una vella reivindicació, perquè hi ha moltes coses a arreglar, i per fi han començat els treballs”, explicava ahir el president de l’entitat, Paco Rodríguez. El primer pas va ser la col·locació d’un nou marcador, que ja estarà operatiu per als partits d’aquest cap de setmana. “Ja feia més de sis anys que l’altre estava espatllat”, va afegir el dirigent de l’entitat.

Els pròxims treballs que la Paeria farà a la instal·lació seran la retirada dels vestidors més antics, que fa mesos que el club no utilitza per trobar-se en un estat insalubre, a més del canvi de les portes de la resta de vestidors. “Entre el gener i el febrer es farà el canvi de la gespa artificial, que també es troba en molt mal estat”, explica Rodríguez, que ahir es va reunir a la instalació amb el tinent d’alcalde Toni Postius i el regidor d’Esports, Sergio González.

D’altra banda, la UE Balàfia, en col·laboració amb la Associació Esportiva Pibody, organitzaran aquest diumenge vinent, dia 15, la segona edició del Torneig Special a favor de l’IRB Lleida, atès que tota la recaptació d’aquesta jornada es destinarà a aquest institut d’investigació. “És un torneig de futbol 7 inclusiu, en el qual participaran entre 6 i 8 equips i que està obert a tot aquell que vulgui participar-hi”, assenyala Rodríguez. L’aportació de diners és totalment voluntària.

tracking