SEGRE

HOQUEI WS EUROPE CUP

El campió torna a Europa

El Lleida Llista, guanyador del títol les dos últimes edicions, debuta avui a la pista del Barcelos || Folguera: “L’objectiu és arribar amb opcions a Lleida”

Jugadors del Llista, ahir entrenant-se a la pista del Barcelos.

Jugadors del Llista, ahir entrenant-se a la pista del Barcelos.LLEIDA LLISTA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista torna avui a la WS Europe Cup, competició de la qual s’ha proclamat campió en les dos últimes edicions. Entra directe als vuitens de final, ronda de la qual avui disputa el partit d’anada a la difícil pista del Barcelos (22.30), precisament el rival davant del qual es va proclamar campió a l’Onze de Setembre el 2018 en una final que es va resoldre per penals. L’equip va viatjar ahir fins a aquesta ciutat portuguesa i tot just arribar ja es va entrenar a l’escenari del matx d’aquesta nit.

“Som concientes que ens ha tocat l’equip més perillós. És amb escreix el millor de la competició”, va explicar ahir el tècnic Albert Folguera des de Barcelona. “Ho tenim tot en contra, l’afició, una pista calenta, l’arbitratge... ells van segons a la Lliga de Portugal”, va afegir. L’equip lleidatà va viatjar sense júniors i amb la primera plantilla al complet.

La disputa del partit d’avui a Portugal ha traslladat a dimarts la visita de lliga a Calafell

Folguera va explicar que “afrontem la tornada a Europa amb il·lusió i penso que també anem sense pressió. Ells sí que la tenen, perquè saben que és una competició que poden guanyar. L’objectiu és arribar vius al partit de tornada a Lleida”, va assenyalar. Aquest duel es jugarà a l’Onze de Setembre el dia 18 de gener.

El tècnic també espera un públic especialment hostil. “Ens recriminaran la final de fa dos anys, en la qual van acabar amb dos jugadors expulsats a més de l’entrenador”, va comentar. Aquest partit es disputa al Pavilhao Municipal de Barcelos i estarà dirigit pels àrbitres italians Joseph Silecchia i Giovanni Andrisani.

La disputa d’aquest encontre fa que el partit de Lliga que havia de jugar aquest cap de setmana a la pista del Calafell s’hagi traslladat a dimarts dia 17. Aquest serà el penúltim durel de l’any dels lleidatans, que tancaran el 2019 jugant a l’Onze de Setembre contra el Voltregà diumenge dia 22 (12.00 h). En aquests dos partits es juga el pas a la Copa.

tracking