SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Guàrdia: “Cal ser clars, això no va d'entrenadors”

“Si el material no treballa, no construeixes grans cases” || “Hem sortit molt malament”

Agustí Sans controla una pilota davant d’un jugador rival, en una acció del partit d’ahir a la pista del Canoe.

Agustí Sans controla una pilota davant d’un jugador rival, en una acció del partit d’ahir a la pista del Canoe.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Guàrdia, en el seu segon i, ara sí, últim partit al capdavant de l’ICG Força Lleida, va apuntar als jugadors com a responsables dels pèssims resultats que està obtenint l’equip. Després d’un nou matx en el qual van encaixar més de 30 punts en el primer quart, va comentar: “Hem de ser clars, això no va d’entrenadors. Va que tenim un material que hem de creure que és bo, els jugadors hem de creure que són bons jugadors, però si el material no treballa no construïm grans cases. I cal treballar molt, molt, moltíssim...”, va explicar. “Cal començar des d’aquest diumenge a intentar aixecar la casa més gran que puguem”, va afegir.

Va descriure el mal inici del partit, encara que no va explicar les possibles causes. “La veritat és que l’inici ha estat poc enèrgic. No hem sortit gens bé. Havíem parlat que l’inici era vital, que havíem de controlar els cinc primers minuts de partit perquè ells no s’encoratgessin, però com més parles d’una cosa passa just el contrari. Hem sortit molt malament i ens han corregut el camp molt ràpid”, va valorar. “En una Lliga com aquesta costa molt remuntar un desavantatge tan gran”, va voler destacar.

Com a possibles aspectes positius de l’equip va destacar que “em quedo amb les reaccions, amb aquestes crestes de rendiment que són capaços de donar... però no és suficient. Hem de donar crestes constants durant tot el partit per poder competir. No ens en queda cap altra”.

També va lamentar el possible efecte d’una derrota tan voluminosa sobre l’average. “L’average és molt important. De vegades en el dia a dia no ho veus, però sí que té importància”, va assenyalar.

tracking