SEGRE

ESPORT DE BASE FUTBOL

La junta del Gardeny dimiteix i passarà el club a la Paeria

El conveni amb el Lleida no s’ha firmat malgrat el compromís del consistori

Un moment de la reunió que van mantenir ahir els directius a les instal·lacions de la UE Gardeny.

Un moment de la reunió que van mantenir ahir els directius a les instal·lacions de la UE Gardeny.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La junta directiva de la UE Gardeny ha decidit dimitir en bloc i entregar a la Paeria els llibres i les claus del club, després que no s’hagi firmat encara el conveni amb el Lleida Esportiu que supleixi el que tenien amb el FIF i que va ser revocat pel consistori. La directiva acusa la Paeria de no complir el compromís que va adquirir amb ells al mes de juliol passat. Per això ha convocat per dilluns una junta extraordinària, a la qual també assistiran representants veïnals, i després d’aquesta cediran el club a l’ajuntament.

“La situació és insostenible”, explica el president del Gardeny, Àngel Castro. “La Paeria va revocar l’estiu passat el conveni que teníem firmat amb el FiF, pel qual ells es comprometien a posar entrenadors als nostres equips a canvi de compartir l’ús de la instal·lació”, afegeix. “La Paeria es va comprometre que al mes de setembre firmaríem un conveni idèntic amb el Lleida, però a dia d’avui ni hi ha conveni ni el Lleida ha complert la seua part. No ha posat entrenadors titulats, hi ha quatre nois que no tenen titulació, per la qual cosa no podem tenir fitxes. Juguem perquè els àrbitres ho permeten, però cada vegada hi ha més problemes i qualsevol dia ens faran fora de la competició per aquesta raó. No podem seguir així”, va valorar.

El Gardeny, que fa quatre anys es va quedar sense equips i amb un deute de 8.000 euros, va millorar la seua situació amb l’entrada de Castro i els seus directius.

Aquesta temporada tenen cinc equips, amb 84 jugadors, i han sanejat els comptes, fins al punt que tenen saldo positiu al banc.

L’estiu passat, quan la Paeria va obligar el Gardeny a trencar l’acord amb el FiF, perquè en firmessin un d’idèntic amb el Lleida, ja van presentar la dimissió quatre directius, que no tenien clar Lleida complís la seua part. “Vam donar un marge de confiança, però això segueix de la mateixa manera i no han complert allò a què es van comprometre.”

El regidor d’Esports, Sergio González, va dir que esperarà fins dilluns per veure si la junta pren formalment la decisió de dimitir i assenyala que “ni el Lleida ni el Gardeny no han tingut voluntat de firmar un nou conveni”.

tracking