SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“Tenir moltes baixes no serà excusa, per això hi ha les plantilles”

Molo en pot tenir fins a cinc demà a Cornellà

Molo, en un anterior partit al Camp d’Esports.

Molo, en un anterior partit al Camp d’Esports.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Sí, és veritat, tenim moltes baixes per diumenge, però hi ha prou jugadors per fer un gran onze i una bona banqueta i afrontar el partit amb garanties”, va explicar ahir el tècnic del Lleida, Molo, que pot tenir fins a cinc baixes per jugar demà a Cornellà (20.00 hores). Luso i Adri León són baixa per sanció, mentre que Bernat continua lesionat i Liberto i Marc Martínez són dubte. “Les baixes no seran una excusa. A més, per a això hi ha les plantilles”, va afegir. “Les plantilles es demostren en circumstàncies com les que ens estan passant ara. El que està clar és que és impossible fer un play-off amb només onze jugadors”, va explicar Molo.

Sobre la incorporació de Provencio, que lluirà el dorsal número 15, el tècnic va destacar que “té una predisposició fantàstica, però cal tenir paciència”, per la qual cosa no va assegurar si debutarà demà. “Hem de valorar si val la pena que jugui uns minuts. No volem equivocar-nos en aquest procés d’adaptació. És un jugador contrastat, que segur que ens ajudarà molt, però ara l’important és que agafi condició física”, va afegir.

El tècnic no ha decidit encara si comptarà amb el nou fitxatge, Provencio, que lluirà el dorsal 15

Sobre el Cornellà va dir que “és un equip que ha anat a més i que ara està en el seu punt àlgid. És un rival dificilíssim que té jugadors que despunten i que competeix molt bé. Està ben treballat i serà dur”.

Molo continua enfadat per la decisió del Sabadell de fixar el partit dissabte, dia 21 (19.00), només dos dies després del partit de Copa contra l’Espanyol. “Ja és un tema de salut dels jugadors”, va valorar. D’altra banda, avui és l’últim dia en què els abonats poden adquirir entrades. Ahir van seguir les cues i el Lleida ja ha venut 3.733 localitats.

tracking