FUTBOL

El Lleida torna a perdre en els últims minuts

Cau 1-0 a Cornellà, amb el que només ha sumat 2 punts dels últims 15 i queda fora del play off

El Lleida torna a perdre en els últims minutsCARLES MIRANDA

El Lleida ha encadenat la seua tercera derrota consecutiva en un desplaçament. Ha perdut 1-0 a Cornellà i, com a Llagostera i Andorra, encaixant el gol en els últims minuts de partit. Amb aquest resultat el Lleida de Molo queda fora del play off i accentua la seua mala ratxa, ja que només ha sumat 2 punts dels últims 15 en joc.

L’equip no ha fet un mal partit a Cornellà, de fet ha tingut ocasions per guanyar, però l’ha tornat a condemnar la falta d’encert. I també falta de sort, ja que quan el partit s’estava acabant, ha encaixat l’1-0 en una badada quan només faltaven quatre minuts per al final.

Ara l’esperen dos partits en sis dies: el de la Copa davant de l’Espanyol dijous i, dissabte cerrarà el 2019 en el camp del líder, el Sabadell.