SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ GRUP NORD

L'AEM visita el Friol amb l'objectiu de fer un altre pas cap a la permanència

L’expedició de l’AEM, ahir durant el passeig per Lugo.

L’expedició de l’AEM, ahir durant el passeig per Lugo.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sis punts en els dos pròxims partits. Aquest és l’objectiu que s’ha marcat l’AEM per als dos enfrontaments que li queden abans que s’acabi l’any. Avui visita el Friol de Lugo (12.00 hores) en partit corresponent a la jornada número 14 de la Segona divisió i, diumenge vinent dia 22, rep l’Oviedo, en un duel que s’havia de disputar el dia 5 de gener, però que el club lleidatà ha avançat.

“Tenim 23 punts i calculem que la permanència és entre els 25 i 30, així que, si guanyem els dos pròxims partits que venen, haurem aconseguit a la primera volta l’objectiu de la temporada”, explicava ahir Roger Lamesa, entrenador de l’AEM. L’equip va sortir divendres cap a Lugo i no va arribar fins ahir, sense pernoctar, després d’una última sessió d’entrenament que va fer a Lugo, on van dormir ahir.

Lamesa només compta amb 14 jugadores per afrontar el partit d’avui. L’AEM és quart a la taula, mentre que l’equip gallec es troba a la zona baixa de la taula, amb només 13 punts. “Tenim diverses baixes però afrontem el partit amb moltes ganes i sabent que una victòria ens atansaria al nostre objectiu.” Avui són baixa per lesió Subies, Nadia i Hisui, a més de Paula per un procés víric i Cuadras per motius laborals.

tracking