SEGRE

DEPORTES

L'Atlètic es reactiva amb un triomf convincent

Només Morata i Saúl van doblegar un encertat porter osasunista

Morata remata davant del porter osasunista Sergio Herrera, el més destacat del seu equip.

Morata remata davant del porter osasunista Sergio Herrera, el més destacat del seu equip.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Guanyador per insistència, ocasions i ambició, l’Atlètic de Madrid va sumar una victòria tan indispensable com revitalitzant a la Lliga contra l’Osasuna, sostingut més enllà de l’hora de joc per un porter insuperable, Sergio Herrera, però doblegat llavors pels gols d’Álvaro Morata i Saúl Ñíguez.

Un triomf convincent, que va reflectir una realitat indubtable: l’Atlètic creix sens dubte en els últims partits. Encara no té la pegada concloent d’un equip del seu nivell, però ha fet un pas al capdavant en el seu atac. Ho va demostrar contra el Barcelona, ho va exposar a Vila-real, ho va mostrar amb el Lokomotiv i ho va confirmar davant de l’Osasuna. També brilla Joao Félix, que va jugar un primer temps formidable.

La pugna per la Lliga segueix molt lluny, però és un començament i un impuls per al futur a curt termini de l’Atlètic, que va tancar el dissabte dos punts més a prop del Barcelona, a sis, a l’espera del que faci el Reial Madrid avui a València, mentre estabilitza la millora que ha traçat en els seus últims compromisos. El seu triomf només el va ajornar el porter Sergio Herrera, que va sostenir l’Osasuna i va ser la causa per la qual l’Atlètic no se’n va anar a l’intermedi amb un avantatge que mereixia per joc i que indiscutiblement va merèixer per ocasions, però en totes es va creuar un sensacional porter, amb parades de tots els tipus.

tracking