BÀSQUET LEB PLATA

L'Ilerdauto Pardinyes cau a la pista del Múrcia

L’equip de Gerard Encuentra va acusar un mal inici i no va poder reaccionar

Marc Rubín de Celis llança a cistella en una acció del partit d’ahir.

Marc Rubín de Celis llança a cistella en una acció del partit d’ahir.CB PARDINYES

Després d’encadenar dos victòries davant del Barça B i el Villarrobledo, l’Ilerdauto Pardinyes va perdre ahir per 71-63 a la pista del tercer classificat de la Lliga, el Múrcia, on va pagar un mal inici de partit que el va fer anar sempre a remolc en el marcador.

Encara que al primer quart els de Gerard Encuentra es van situar 4-5 a falta de 6.52, l’equip murcià va controlar el matx i es va posar 13-8 a falta de 3.58 per tancar el primer parcial amb un 23-10 que castigava els errors en atac dels lleidatans.

El Pardinyes va reaccionar al segon quart amb dos triples que li van permetre retallar distància, però el Múrcia continuava mostrant-se sòlid i, amb conflictes, va poder mantenir-se en avantatge en el descans, encara que els lleidatans es van atansar en el marcador (39-35).

Els lleidatans van arribar a situar-se 44-42, però l’equip local es mantenia sempre amb avantatge, i tancava el tercer quart amb 53-46. En el període definitiu, dos triples locals van posar un 59-46 que va frenar la reacció del Pardinyes que, malgrat situar-se 64-61 a falta de dos minuts, va acabar perdent per 71-63 en el que és la novena derrota del curs.

“Hem sortit tous en defensa”, va lamentar després del matx Gerard Encuentra. “El final del partit ha estat igualat però he vist el meu equip molt cansat, pel viatge i la càrrega de treball”, va explicar.

El Força Lleida presenta demà Aranzana El Força Lleida presentarà demà al nou entrenador de l’equip, Gustavo Aranzana, que també farà la seua primera sessió d’entrenament amb l’equip. La plantilla, que va tornar a oferir una pèssima imatge a la pista del Canoe, on va perdre divendres per 89-71, té descans tot el cap de setmana. D’altra banda, en l’únic matx que es va jugar ahir, l’Almansa es va imposar per 74-79 a la pista del Marín.