FUTBOL PRIMERA CATALANA

Segueix la maledicció a casa de l'EFAC

L’EFAC torna a caure al Ramon Farrús, on només ha guanyat un cop, i està sense vèncer en 4 de les últimes 5 jornades || Amb un gran primer temps però sense l’encert que sí que va tenir el Gavà

Una acció del partit d’ahir entre l’EFAC i el Gavà al Municipal Ramon Farrús.

Una acció del partit d’ahir entre l’EFAC i el Gavà al Municipal Ramon Farrús.CARLES MIRANDA

L’EFAC no pot trencar la maledicció del Ramon Farrús, on només ha guanyat un partit, i va tornar a caure a casa, aquesta vegada contra el Gavà (1-3). Els lleidatans sumen tan sols un triomf en els últims cinc partits i ahir, malgrat jugar una gran primer meitat, els va faltar l’encert que sí que va tenir el quadre barceloní després del descans.

A la primera meitat, el domini va ser clarament local. L’EFAC anava encadenant ocasions que no aconseguia materialitzar. La primera oportunitat lleidatana clara la va tenir Adrià en una rematada al minut 3 que va sortir desviada. Poc després, Adrià tornava a ficar la por al cos al Gavà amb una sacada de falta que va sortir fregant el travesser, situació que va repetir Juclà poc abans del descans.

Els primers compassos de la segona meitat van tenir clar color local, encara que al minut 48, en la primera arribada del Gavà, el guió del partit va fer un gir. Adrián Pérez va avançar els visitants amb una volea després que li caigués la pilota als peus per un refús de Chiné en un córner. El gol va desmoralitzar els lleidatans, que van veure com el partit se’ls complicava més amb el segon gol del Gavà cinc minuts després, en una jugada ràpida que va culminar Marc Martínez.

L’EFAC va retallar distàncies al minut 60 per mediació de Chipi (1-2) fet que va donar ales al conjunt lleidatà, que es va llançar a buscar el gol de l’empat. Malgrat això, les coses li van sortir malament a l’EFAC, que va veure com el Gavà sentenciava el partit al contraatac amb l’1-3, firmat per Óscar Jiménez al 79.