El Benavent venç contra un rocós Alcarràs B

Andrés, del Benavent, i El Khamri, de l’Alcarràs B, pugnen per una pilota àeria.

El Benavent va superar un gran Alcarràs B (2-3) en un partit igualat, en el qual els locals en van merèixer més. Els visitants es van avançar per partida doble, però Diaby va escurçar distàncies abans del descans (1-2, 42). A la represa, els visitants van començar a crear perill amb més freqüència, topant amb el pal en el que podria haver sigut l’empat a dos. No obstant, Bounoua, minuts més tard, va marcar el tercer per al Benavent (1-3, 69). L’Alcarràs B va continuar lluitant a la recerca de l’empat i va aconseguir la seua recompensa amb el gol de Fernández (2-3, 78), però no va ser suficient perquè el seu equip puntués.