El Sant Guim s'agrada contra el Ribera d'Ondara

Un jugador del Sant Guim intenta controlar la pilota davant la pressió dels rivals.XAVIER SANTESMASSES

El Sant Guim va vèncer d’una manera devastadora eal Ribera d’Ondara. A la primera part, els locals van tenir moltes ocasions però només va anotar tres gols. Abans del descans, el marcador ja marcava a favor de l’equip local (3-1). Els visitants van lluitar durant aquest primer temps i van saber estar a l’altura malgrat el resultat.

A la segona part, el Sant Guim va sortir més superior que el Ribera i van marcar vuit gols més que els van donar la victòria clara. El Baghdadi, jugador del Sant Guim, va destacar pel seu pòquer de gols. Després del matx, és l’home amb més gols de tota la categoria.