TERCERA ARAGONESA

Empat d'un Tamarit sense punteria

El Tamarit hauria pogut avançar-se, però no va tenir sort

El Tamarit hauria pogut avançar-se, però no va tenir sortALBA RIVERA

El Tamarit no va poder passar de l’empat davant del Villanueva en un partit molt igualat. Des del principi, els locals van deixar clares les seues intencions i en el minut 8 Espinosa va rematar una centrada de Sales que va acabar sortint per sobre de la porteria. Però el Villanueva no es va quedar enrere i també va crear les seues ocasions, encara que amb la mateixa sort que el conjunt local, arribant al descans 0-0. A la segona meitat, cap dels dos equips va crear perill fins a entrada la mitja hora de joc. Tots dos van tenir ocasions per marcar, però la falta de punteria va fer que el matx finalitzés amb repartiment de punts.

Derrota per la mínima (1-0) del Binèfar en la visita al Borja, un rival directe de la classificació. Els celestes van plantejar un molt bon partit, defensivament parlant, aconseguint mantenir la porteria imbatuda durant els primers 45 minuts (0-0). A la segona meitat, el Binèfar va decidir fer un pas endavant a la recerca del gol de la victòria, però això va permetre que el Borja trobés més espais en la defensa celeste. Quan tot apuntava que el matx s’acabaria amb el 0-0 inicial, el Borja va aconseguir marcar en el minut 89 per deixar sense punts els de la Llitera.