L'Espanyol mostra la seua millor versió però continua sense guanyar a casa

Sergi Darder celebra el seu gol, el primer del quadre blanc-i-blau.

Sergi Darder celebra el seu gol, el primer del quadre blanc-i-blau.EFE

L’Espanyol va aconseguir sumar un punt contra el Betis que, encara que a nivell classificatori de poc li serveix, va permetre als de Pablo Machín mostrar la millor versió davant l’afició.

El partit va començar malament per als locals ja que un xiulat Borja Iglesias va avançar el Betis en la primera jugada del partit (0-1). El gol va emmudir una afició que es temia el pitjor, però els locals van tirar d’orgull i al minut 6 van fer el primer avís. El Betis no va saber marcar el segon i després d’una fase amb moltes interrupcions l’Espanyol va marcar l’1-1 a través d’un Sergi Darder que va estirar l’equip. L’empat va tornar a despertar un Betis que no aconseguia superar Diego López i va ser l’Espanyol qui, al 40, va capgirar el resultat amb un xut de Bernardo que va tardar 4 minuts a pujar al marcador pel VAR. A la segona l’Espanyol hauria pogut marcar el tercer mentre que el Betis seguia sense punteria. Finalment, en un córner va arribar el gol verd-i-blanc per posar el 2-2 definitiu al lluminós.