SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista i Giuliani acorden la rescissió del contracte

L’argentí jugarà diumenge l’últim partit i dilluns tornarà al seu país || El club no pensa fitxar per ara i aposta pel planter

Mauro Giuliani jugarà diumenge l’últim partit com a llistat.

Mauro Giuliani jugarà diumenge l’últim partit com a llistat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Llista i Mauro Giuliani van arribar ahir a un acord per rescindir el contracte a partir de dilluns que ve. L’argentí, que no s’ha adaptat ni a l’equip ni a la Lliga, no hi ha posat cap trava i la decisió de posar fi a la relació contractual es va anunciar ahir mateix de mutu acord entre les dos parts. D’aquesta forma, Giuliani, que venia per suplir la marxa de Maxi Oreste, jugarà aquest diumenge a casa amb el Voltregà l’últim partit com a llistat i dilluns ja tornarà al seu país.

L’aportació de l’argentí ha estat bastant efímera i lluny de les expectatives que s’havien marcat inicialment. Arribava amb l’anell de golejador i fins a la data només ha marcat tres gols en onze partits i ha fallat les quatre faltes directes que ha llançat.

A més a més, fa un parell de setmanes que va sortir d’una lesió al genoll que l’ha deixat minvat físicament, per la qual cosa “les dos parts hem decidit que el millor era acabar amb la relació. Mauro s’ha portat molt bé perquè ell mateix ha vist que no estava aportant”, va explicar ahir el president llistat, Enric Duch, que de moment va descartar buscar un substitut. “El relleu el buscarem al planter. De moment, Folguera no vol cap fitxatge, que també és complicat a aquestes alçades, i apostarem per la base”, va afegir.

Per la seua banda, Sergi Folguera i Sergi Duch passen a ser de la primera plantilla.

tracking