HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Classificades per a la Copa

El Vila-sana obté el bitllet malgrat caure davant del líder Palau de Plegamans || Les del Pla d’Urgell només han sumat un triomf en els últims cinc partits

Una acció del partit d’ahir entre el Vila-sana i el Palau.

Una acció del partit d’ahir entre el Vila-sana i el Palau.JOAN GÓMEZ

josep felis?

vila-sana

?

El Vila-sana va caure ahir davant del líder Palau de Plegamans (1-3) però va aconseguir el bitllet per a la Copa de la Reina, que es disputarà a la Corunya al març. Les del Pla d’Urgell, que només han sumat un triomf en els últims cinc partits, van plantar cara a les barcelonines, que es van imposar gràcies a més qualitat de joc i rotació.

El Vila-sana va començar molt centrat i es va avançar ja al minut 4 per mitjà de Maria Porta. Tot i això, el Palau de Plegamans va despertar poc abans del descans per capgirar el marcador. Al 17, Aina Florenza va empatar amb l’1-1 i a la següent jugada Mariona Colomer, desviant un tret des del centre del camp de Vanessa García, posava l’1-2 al marcador.

Després del descans, el Vila-sana va apujar la pressió defensiva. En els últims instants, fins i tot, Jordi Capdevila es va llançar a totes i va fer seure Anna Ferrer per jugar amb cinc jugadores de pista. Malgrat tot, la jugada no va sortir bé i a l’últim segon Laura Puigdueta va marcar l’1-3 definitiu.

oviedo

L’Alpicat va superar ahir l’Oviedo per 3-5 en un xoc que va dominar molt més del que mostra el resultat. Els lleidatans van tenir moltes ocasions per escapar-se en el marcador però a excepció de Miquel Serret, autor de 4 dels 5 gols del seu equip, no va aconseguir traduir-les en gols.

Amb aquest triomf els lleidatans es col·loquen colíders, a un punt del líder, Manlleu, a l’espera de l’encontre d’avui entre el Mataró i l’Arenys de Munt.