SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Lleida Llista rep avui el Voltregà en el comiat de Mauro Giuliani

Albert Folguera.

Albert Folguera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista obre avui la segona volta de la Lliga rebent a l’Onze de Setembre el Voltregà (12.00), en l’últim partit de l’any i també el darrer amb l’equip lleidatà de l’argentí Mauro Giuliani, que ha arribat a un acord amb el club per rescindir el contracte. El Llista, que només ha guanyat un dels sis últims partits, rep un rival directe que arriba en una dinàmica totalment oposada i que té només un punt menys que el Llista.

“Sí, és un rival directíssim, el tercer conjunt menys golejat i que arriba en forma, ja que està tenint un final d’any molt bo,” explicava ahir Albert Folguera. “Arriben millor que nosaltres, però és l’últim partit a casa i hem de guanyar tant sí com no”, va afegir el tècnic, que va admetre que a l’equip li aniran bé les vacances: “Jo segur que les necessito. Hem de tornar de les vacances amb expectatives noves. Hem de fer un reset”, va explicar.

Pel que fa a la marxa de Mauro Giuliani va dir que “era un jugador en qui teníem dipositades moltes expectatives, però no s’ha adaptat a l’equip ni al joc. No es troba a gust i en aquestes circumstàncies el millor és deixar-ho córrer de mutu acord. Espero que en el seu comiat faci el seu millor encontre i ens ajudi a guanyar”. Giuliani, un dels cinc fitxatges que ha fet el club aquesta temporada, només ha marcat tres gols en onze partits i ha fallat les quatre faltes directes que ha llançat. El club no té intenció de fitxar ningú per cobrir la seua baixa.

tracking