BÀSQUET LEB PLATA

Victòria de prestigi

El Pardinyes guanya el Prat, el segon classificat, i suma el sisè triomf || Els de Gerard Encuentra són novens a la classificació a una victòria del cinquè

David McCullogh intenta superar la defensa d’un rival del Prat.

David McCullogh intenta superar la defensa d’un rival del Prat.POL PUERTAS

redacció?

lleida

?

El Pardinyes va donar ahir un cop sobre la taula al superar (79-72) en un Barris Nord amb unes 700 persones, el Prat, el segon classificat del grup. Els de Gerard Encuentra van anar gairebé tot el partit al davant, liderats per uns inspirats Marc Rubín de Celis (17 punts i 4 assistències), Wendell Davis (19 punts i 10 rebots) i Lamine Deng (16 punts i 7 rebots).

Els del barri lleidatà agafen d’aquesta forma aire en la classificació i es col·loquen novens, a un triomf del cinquè.

El Pardinyes va sortir molt bé a pista, ja que va aconseguir un parcial inicial de 6-0. Tot i així, els del Prat de Llobregat van reaccionar i a cop de triple van poder mantenir-se vius en el matx, malgrat la bona defensa del quadre lleidatà.

El segon període va començar amb el Pardinyes al davant (25-18). Els de Gerard Encuentras van aconseguir mantenir l’avantatge, impulsats per un immens Lamine Dieng, malgrat que l’encert des del 6,75 metres continuava somrient als barcelonins. D’aquesta forma, el lluminós al descans reflectia un 49-35.

Després del pas per vestidors, el Prat va endurir el partit, en què va frenar en sec el joc de transició dels lleidatans. A més, el Prat va entrar molt aviat en bonificació, la qual cosa li va permetre visitar amb assiduïtat la línia de tir lliure. Malgrat tot, el Pardinyes, empès per l’encert de Davis, va resistir per encarar l’últim quart amb avantatge (59-50).

L’últim parcial no va poder començar pitjor per al Pardinyes, que va veure com el Prat s’avançava per primera vegada en el duel. Però de nou Davis i Dieng van fer un pas endavant per tornar capgirar el marcador i aconseguir, finalment, la sisena victòria de la temporada per al seu equip.