El Bellpuig pateix per vèncer un gran Vallfogona

Ruiz, del Bellpuig, autor del gol de la victòria, lluita l’esfèric amb un jugador del Vallfogona.JOAN BOVÉ

El Bellpuig i el Vallfogona van disputar un partit molt igualat en el qual els visitants es van imposar gairebé a l’afegit (2-3). Malgrat les condicions del camp, el duel va ser molt interessant. Es va començar avançant el Bellpuig als minuts inicials (0-1, 5’) però els locals van empatar al cap de pocs minuts (1-1, 12’).

Ja a la segona part, el Bellpuig es va tornar a posar al davant en el marcador (1-2, 68’) però el Vallfogona empatava el partit per segona vegada des del punt de penal (2-2, 77’). Als minuts finals, Ruiz donava la victòria al Bellpuig (2-3, 88) malgrat el gran encontre que van fer els de Vallfogona.