El Golmés goleja l'Alcarràs B amb pòquer de Youseff

Un jugador de l’Alcarràs B intenta controlar l’esfèric en una acció ofensiva.

Un jugador de l’Alcarràs B intenta controlar l’esfèric en una acció ofensiva.JOAN GÓMEZ

Victoria còmoda del Golmés en un partit en què Youseff va liderar l’equip local amb quatre gols. L’encontre va començar amb un ritme interromput durant la primera mitja hora, amb molt joc al centre del camp. Al minut 37, Sadak va aconseguir obrir el marcador, i els dos gols següents, els dos de Youseff, van succeir en pocs minuts de diferència, i van arribar al descans 3-0. Durant la segona part va seguir el recital del Golmés i va marcar dos gols més. Amb el 5-0 en el marcador, l’Alcarràs B va aconseguir superar la defensa local i va marcar el seu únic gol del partit. Ja en l’últim minut, un altre gol de Youseff va sentenciar el 6-1 i va firmar el seu quart gol.