TEMPS EXTRA MOTOCICLISME

El motocròs tanca l'any a Rufea

El circuit va ser ahir l’escenari de l’última prova puntuable del Trofeu Moto Club Segre || La cita, marcada pel fang, va reunir més de 165 pilots, repartits en vuit categories

Les caigudes van ser una constant a l’última prova de l’any al circuit de Rufea.CARLES MIRANDA

L’última prova puntuable per al Trofeu MC Segre de motocròs va reunir ahir al circuit de Rufea més de 165 pilots, repartits en vuit categories, en una cita marcada pel fang acumulat sobre el recorregut. Gerard Congost va ser el guanyador de la prova a la categoria d’MX1, al davant de Jordi Quer i Lluís Sanz; i per la seua banda Guillem Farrés va ser el vencedor en MX2, que va superar Víctor Alonso i Nil Pons, tots dos de Yamaha. Joel Lozano, Raúl Castells i Albert Armengol van formar el podi d’MX3. En Aficionats, la victòria va ser per a Gabriel Giró, que va batre Josep Mallofré i Jordi Galera. Carlos Prat, pilot de l’MC Segre, es va imposar en MX85, Brian Uriarte va ser segon i Aleix Martí, tercer. L’holandès Dean Gregorie es va imposar a la categoria d’MX65, al davant de Didac Arfelis i Àlex López. Eric Rubio (MC Segre) va ser el vencedor en MX50, i va superar Jordi Alba i Aitor Pla. Finalment, en Challenge Yamaha es va premiar la millor classificació de set dels pilots participants a Rufea.