SEGRE

ESPORTS

Pablo Machín, cessat del RCD Espanyol després de la derrota a Leganés

Des del conjunt espanyolista asseguren que aquesta decisió és "fruit del rendiment esportiu" del primer equip, i amb la "clara voluntat de reconduir la situació actual"

Pablo Machín, amb cara de preocupació, en un moment del partit d’ahir.

Pablo Machín, amb cara de preocupació, en un moment del partit d’ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador Pablo Machín ha estat cessat aquest dilluns, juntament amb seu cos tècnic, per un RCD Espanyol que vol reconduir la situació i intentar salvar l’equip del descens, després de la derrota de l’equip blanc-i-blau a Leganés.

"El RCD Espanyol de Barcelona informa que Pablo Machín ha estat cessat de les seues responsabilitats com a entrenador del primer equip masculí", va informar el club català en un comunicat.

Des del conjunt espanyolista asseguren que aquesta decisió és "fruit del rendiment esportiu" del primer equip, i amb la "clara voluntat de reconduir la situació actual" del conjunt blanc-i-blau en LaLiga Santander, cuer i a 5 punts de la salvació. També han estat cessats de les seues funcions la resta d’integrants del cos tècnic; Jordi Guerrero, Jordi Balcells i Carles Martínez.

"El RCD Espanyol agraeix a Pablo Machín i al seu cos tècnic la seua implicació durant aquests mesos de treball i els desitja tots els èxits personals i professionals", va apuntar l’entitat blanc-i-blava.

Pablo Machín és el segon entrenador cessat en l’Espanyol en aquesta temporada, després d’un David Gallego, elegit com a substitut de Rubi i al que va rellevar per la irregularitat en LaLiga malgrat que el català va posar l’equip a la Lliga Europa, superant la fase de classificació.

Gallego va entrenar a l’equip en les 8 primeres jornades de LaLiga, amb un balanç d’una victòria, dos empats i cinc derrotes --sumant 5 punts de 24 de possibles (20,83 per cent)--. A la Lliga Europa, després d’aconseguir el bitllet, va dirigir l’equip en les dos primeres jornades de la fase de grups, amb una victòria i un empat.

Per la seua part, Machín va agafar a l’equip a l’octubre i, en LaLiga, ha dirigit deu partits amb un balanç d’una victòria, dos empats i set derrotes --amb 5 punts de 30 de possibles (16,67 per cent). En Lliga Europa, ha jugat 4 partits amb 2 triomfs, 1 empat i 1 derrota.

tracking