Resultat amb massa càstig per al Bell-lloc

Un jugador del Castelldans intenta controlar la pilota davant d’un defensor del Bell-lloc.JOAN GÓMEZ

Derrota del Bell-lloc en un partit igualat, en el qual els errors es van pagar cars. El Castelldans va aconseguir inaugurar el marcador amb un ràpid gol al minut 2. Després de l’acció, el Bell-lloc ho va seguir intentant, però un error del porter local es va traduir en el segon gol del Castelldans.

A la segona part els locals van augmentar la pressió i van centrar el seu joc en el camp contrari. Després d’una bona acció, Garrancho va aconseguir marcar el primer gol per als locals, però minuts més tard, Benaisaten marcaria el tercer per al Castelldans, que deixava el definitiu 1-3 en el marcador i sentenciant el partit.