SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El jutge demana aclarir el grau de parentiu entre Abidal i el seu cosí

Leo Messi, a buscar el rècord de Pelé el 2020

Messi celebra un gol durant un partit recent.

Messi celebra un gol durant un partit recent.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jutge que investiga el cas Abidal per presumpte tràfic d’òrgans ha reclamat noves diligències al Consolat d’Espanya a Lió, per aclarir el grau de parentiu entre l’actual secretari tècnic del Barça, Éric Abidal, i el seu cosí Gérard Armand.

Segons va avançar ahir SER Catalunya, s’hauria detectat, per part de l’Advocacia de l’Estat, una contradicció en les declaracions que va fer Abidal i les del seu cosí, cosa que hauria provocat la reclamació d’una còpia de les partides de naixement del pare d’Abidal i de la mare del seu cosí, Gérard Armand.

El davanter argentí ha marcat 618 gols, amb la qual cosa és a 25 d’igualar la xifra del mític Pelé

El mes de novembre, durant la declaració, Armand hauria dit que el parentiu entre ells dos era “per part de pare”, la qual cosa segons l’Advocacia de l’Estat no es correspondria amb les diligències que s’havien practicat fins ara.

També s’espera el resultat dels informes metges sol·licitats a l’Hospital de la Vall d’Hebron per confirmar l’ADN d’Abidal i del seu cosí.

D’altra banda, un dels nous reptes que té Messi per a l’any 2020 és superar el nombre de gols que va marcar Pelé amb el Santos entre el 1965 i el 1974. O Rei va firmar 643 gols amb l’equip brasiler, per la qual cosa Messi està a 25 gols, ja que n’ha marcat 618 amb el FC Barcelona. Tenint en compte que Messi s’acosta cada any als cinquanta gols, ho té a l’abast, atès que el Barcelona afronta fins al final de temporada quatre competicions.

Al Barça li esperen divuit partits de Lliga, almenys dos de Champions –que poden ser set si arriba a la final–, a banda de la Supercopa i la Copa del Rei. Un màxim de trenta-tres partits per anotar vint-i-cinc gols.

tracking