SEGRE

DEPORTES

El Lleida Esportiu fomenta el reciclatge de residus

Amb la col·laboració de Coca-Cola, que renova com a patrocinador || El club col·locarà recipients per a la recollida d’envasos

Jordi Esteve i Jordi Viladrich, amb els recipients que es col·locaran al Camp d’Esports.

Jordi Esteve i Jordi Viladrich, amb els recipients que es col·locaran al Camp d’Esports.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu desplegarà a partir del mes de gener vinent un pla de sensibilització i reciclatge, dirigit als abonats i aficionats en general que assisteixin als partits al Camp d’Esports.

Amb la col·laboració de Coca-Cola, firma amb la qual el club ha renovat l’acord de patrocini fins a finals d’aquesta temporada, el Lleida instal·larà en diferents sectors de l’estadi uns recipients en els quals els assistents als encontres hauran de llançar els envasos i les botelles que adquireixin a les diferents barres de servei de bar que hi ha distribuïdes per l’estadi.

D’aquesta manera, es podran reciclar les escombraries i residus que es generen durant els partits de futbol.

Lleida i Coca-Cola han firmat la renovació de l’acord de patrocini, en un acte al qual van assistir el director esportiu del club, Jordi Esteve i Jordi Viladrich, relacions externes de Coca-Cola European Partners Iberia.

L’acord també permet al Lleida entrar a la Guia d’esdeveniments amb bon ambient, que ha elaborat Coca-Cola, i que té com a objectiu de detallar requisits ambientals i socials que s’han de complir en els esdeveniments en els quals la firma es troba present.

Pel que fa a la plantilla del Lleida, estarà de vacances fins al dia 30.

tracking