SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

L'Espanyol fa fora Machín per la deblacle de Leganés

Amb el tècnic sorià, l’equip només ha sumat 5 punts en deu partits

El tècnic Pablo Machín, en un partit recent de l’Espanyol.

El tècnic Pablo Machín, en un partit recent de l’Espanyol.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Espanyol va destituir ahir Pablo Machín, arran dels mals resultats del quadre blanc-i-blau des que hi va arribar, amb cinc punts aconseguits en deu partits. La derrota de diumenge a Leganés per 2-0, que deixa l’Espanyol cuer, va ser decisiva perquè la directiva prengués aquesta decisió, ja que ara la salvació queda a cinc punts.

El club barceloní buscava una reacció amb el relleu de tècnic, que va substituir el també cessat David Gallego, però no s’ha produït. De fet, les xifres de Machín són pitjors que les del seu antecessor en el càrrec. A més del preparador sorià, tampoc seguiran la resta d’integrants del seu cos tècnic: Jordi Guerrero, Jordi Balcells i Carles Martínez. L’Espanyol va agrair la “implicació” de tots ells durant aquests mesos, a través d’un comunicat. Pizzi, Sampaoli i Francisco sonaven com a possibles substituts.

Així doncs, Pablo Machín es va acomiadar de tots els estaments del club per mitjà de les xarxes socials i va afirmar que el futbol, en ocasions, “no és bon treball igual a resultats”.

El tècnic sorià va subratllar que va arribar a l’entitat blanc-i-blava “amb la màxima implicació i il·lusió” de poder ajudar. “Acomiadar-se d’un club mai és fàcil, menys encara quan confies en un projecte i hi centres tot el teu esforç i treball”, va postil·lar al seu comunicat, acompanyat d’una foto en la qual el tècnic es colpeja el pit.

Machín va agrair el tracte i la confiança des que va arribar al càrrec fa dos mesos i mig tant als jugadors com als directius, sense oblidar-se dels seguidors periquitos. “Vull agrair a tota l’afició l’afecte i el respecte que m’han fet sentir, tant al camp com a fora”, va comentar l’entrenador.

A més, l’exentrenador de l’Espanyol va insistir que “en tot moment” ha fet el que ha considerat “millor” per a l’equip i per al club. “Hem de seguir endavant. Heu de seguir endavant”, va insistir.

Finalment, Machín es va referir a la possibilitat d’apuntalar la plantilla al mercat d’hivern: “Hi ha temps per aconseguir l’objectiu [amb referència a la permanència a Primera divisió] i els reforços hi ajudaran.”

tracking