SEGRE

BÀSQUET FEMENÍ

El CB Lleida aspira a la Lliga Femenina 2 a llarg termini

La nova junta directiva vol professionalitzar-lo i ampliar el planter

505774_1.jpg

505774_1.jpg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova junta directiva del Club Bàsquet Lleida, que va agafar el relleu divendres passat després de presentar-se una sola candidatura en el procés electoral, té grans reptes de cara al mandat de cinc anys que ara comença, entre els quals destaca el creixement del planter, la professionalització del club i, a llarg termini, aspirar a la Lliga Femenina 2, la categoria de plata del bàsquet femení estatal.

Anna Estrada, de 40 anys i natural de Balaguer, agafa el testimoni d’Anna Campos després de cinc anys de mandat. “El club és com un motor que ja funciona i que cal posar-hi benzina, no és com començar de zero”, va explicar després de prendre les regnes la nova presidenta, exjugadora.

El seu equip de treball el formen vuit persones, moltes vinculades a l’esport de la cistella i en actiu en el club. Mònica Andreu i Albert Mauri, tots dos de l’àrea esportiva, són exjugadora i extrenadora, i fisioterapeuta del club, respectivament; Júlia Crespo, de l’àrea de comunicació, és exjugadora, entrenadora de la base i actual delegada del primer equip (també ho és del Força Lleida), i per la seua part Blanca Rossell, de l’àrea social, i Raquel Rubí, de l’econòmica, són jugadores del club. Completen la junta Cristòfol Salas (comunicació), exdirector i professor d’INEF; Jordi Estrada (comunicació) i Helena Boladeres (social), els tres, al costat de la presidenta, amb filles als equips de base.

Actualment, el club compta amb 200 jugadores repartides en 16 equips federats, un nombre que la nova directiva pretén incrementar, així com l’apartat de patrocini, ja que un altre dels punts destacats és la professionalització del club. “Volem créixer en tots els àmbits. Tenim molta feina al davant”, va apuntar Anna Estrada. Al full de ruta també figura com a punt destacat l’ascens del primer equip a la Lliga Femenina 2, l’avantsala a la màxima categoria en què milita del Cadí la Seu. Encara que la presidenta recalca que “és un objectiu a llarg termini”, el repte podria arribar abans, ja que actualment el CB Lleida ocupa la segona posició. Seria el tercer equip de Lleida a militar en aquesta categoria, després del Cadí i el CN Tàrrega.

tracking