SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“La defensa és la clau”

Aranzana destaca que les opcions del Força Lleida a Palma passen per millorar en solidesa i consistència || Martí, amb un esquinç, seriós dubte per al partit

Aranzana dóna instruccions a Lafuente en el duel contra el Melilla.

Aranzana dóna instruccions a Lafuente en el duel contra el Melilla.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gustavo Aranzana, tècnic de l’ICG Força Lleida, va assenyalar ahir que millorar en defensa és la clau per recuperar terreny en la classificació i competir demà (17.30) a la complicada pista del Palma. “Hem apujat moltíssim la intensitat en els entrenaments, estem focalitzant i donant molta importància al treball defensiu i els jugadors es mostren receptius. El diagnòstic és fàcil. Tenim un problema de consistència en l’un contra un, no som sòlids, ens generen molts avantatges. Si no som més consistents patim. A més, hi ha problemes amb el balanç i necessitem millorar en la qualitat de la passada. Perdre 22 pilotes i que moltes vegades no siguin forçades és inacceptable, no podem encaixar 34 punts després de pèrdua”, va assenyalar respecte a l’últim partit davant del Melilla.

“El rival és top, és d’una qualitat tremenda, una plantilla de molts quirats. Ens exigiran el màxim i més a la seua pista. Però cal competir. Ens hem de deixar anar, treure’ns pressió i divertir-nos i intentar guanyar. L’important i el nostre objectiu és la victòria. Si al final no podem aconseguir-ho, hem de sortir de la pista amb la sensació que hem donat el màxim i que això ens ompli d’energia per al que ens ve”, va afegir Aranzana, que a la dificultat del rival s’afegeix la més que probable baixa de Martí. El de Belianes va patir durant l’entrenament d’ahir un esquinç al turmell dret i se sotmetrà a més proves per conèixer el grau de la lesió.

“L’important i el nostre objectiu és guanyar. Hem de sortir amb la sensació d’haver donat el màxim”

Santa Ana també va tenir problemes físics durant la sessió al pavelló de Pardinyes, encara que està previst que sí que pugui desplaçar-se avui a Palma amb la resta de l’expedició. Aranzana va lamentar que el Força Lleida té moltes possibilitats d’afrontar el partit de demà amb dos jugadors menys, després que Carey abandonés l’equip, i espera poder comptar aviat amb un reforç. “El club continua treballant en la incorporació d’un jugador, perquè és una cosa que necessitem de forma urgent”, va assenyalar l’entrenador.

El Castelló evita que el Canoe atrapi el Lleida El Castelló es va imposar al Canoe (85-90) ahir en el primer partit de la quinzena jornada, resultat que va evitar que els madrilenys sumessin la quarta victòria i atrapessin l’ICG Força Lleida a la classificació. Amb la victòria, els castellonencs, amb 15 punts de Wade-Chatman i 14 de Bas, se situen amb tres triomfs de marge sobre l’equip de Gustavo Aranzana.

tracking