SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Aranzana: “És una victòria que ens omple de confiança”

Aranzana, molt satisfet amb el treball dels seus jugadors || “Cal seguir en aquesta línia”

Carles Bivià llança a cistella malgrat la intimidació de Shaquille Cleare, que ahir va ser un colós sota els dos taulers per liderar el triomf lleidatà.

Carles Bivià llança a cistella malgrat la intimidació de Shaquille Cleare, que ahir va ser un colós sota els dos taulers per liderar el triomf lleidatà.ÚLTIMA HORA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gustavo Aranzana, tècnic de l’ICG Força Lleida, va assenyalar al final del partit contra el Palma que “per a nosaltres significa molt perquè ens omple d’energia, de la seguretat i confiança en el que estem fent. És un premi per als jugadors, perquè des que vaig arribar portem divuit entrenaments a un nivell molt alt. A més, guanyar en una pista com aquesta, tan complicada, és molt bo. Hem fet un partit superb i és una recompensa. Estem feliços perquè hi hem cregut. Aquest és el camí que ens cal seguir. Les sensacions i l’alegria han canviat i això ens ajuda a continuar treballant i a buscar el nostre lloc a la competició”.

L’entrenador lleidatà va indicar que “la derrota contra el Melilla va ser un desastre perquè en el tercer quart ens vam descobrir. Ens van veure totes les vergonyes. A partir d’allà, hem analitzat molt, hem detectat els problemes i estem treballant en això. Però no hem aconseguit res, és una victòria. Hem de reafirmar-nos en el que ens queda davant, però aquest és el camí. Hem jugat molt bé, traient els últims minuts. Hem controlat el ritme i els espais, les línies de passada en defensa. Sabíem on podíem fer mal. L’equip ha sabut jugar i tenir maduresa en els moments clau”, va afegir Aranzana.

Finalment, sobre l’escassa rotació amb què compta ara mateix l’equip, Aranzana va dir que “és el que tenim. Cal moure les peces amb el que tens. Ens faltava Martí i hem rotat amb només tres jugadors. Estem esperant un jugador que ha d’arribar. Però això ens reforça i ens dóna alegria, hem de continuar treballant i morirem donant-ho tot. L’equip ha canviat la cara”.

tracking