SEGRE

MOTOCICLISME MUNDIAL DE MOTOGP

Àlex Márquez ja llueix els nous colors

Àlex Márquez, ja amb els colors del nou equip.

Àlex Márquez, ja amb els colors del nou equip.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Àlex Márquez, actual campió del món de Moto2 i nou pilot de l’equip Repsol Honda per a la temporada 2020 de MotoGP, al costat del campió, el seu germà Marc, s’ha fixat com a objectiu a la màxima categoria “entendre” la nova moto i “progressar” evitant l’estancament.

“L’objectiu és progressar constantment i no estancar-se. Estic centrat en la pretemporada, a aprofitar cada dia que tingui a sobre de la meua Honda i a entendre-la. Abans de Qatar podré fixar-me un objectiu més realista, veurem en quina posició podem estar i com de preparats estem tant l’equip com jo i com enfoquem la temporada”, va declarar en una entrevista difosa per l’equip.

Per al de Cervera, “és un somni anar a MotoGP, però ho és més anar a un equip de fàbrica. Anar a un equip com Repsol Honda, amb tanta història, on han passat tants grans pilots, tantes llegendes del motociclisme que han marcat molts una època... És un repte i és un repte molt bonic”.

Per primera vegada en la història de MotoGP dos germans compartiran box. “S’ha d’afrontar amb naturalitat; al final els dos som professionals i cada un tindrà la seua part del box, l’equip tècnic, els mecànics i haurà d’estar centrat en el seu treball al cent per cent”, va assenyalar.

“Intentaré aprofitar el fet de tenir el sis vegades campió de MotoGP al meu costat”, va afegir, “per aprendre el màxim que pugui d’ell. És el que sempre treu més profit de l’Honda en totes les condicions, en tots els circuits... Ell aconsegueix treure aquesta elegància a l’Honda i obtenir el 110%, així que tenir-lo al costat pot ser una ajuda. Però ja no com a germà, sinó com a company d’equip”.

tracking