BÀSQUET EUROLLIGA

El Barça reacciona tard i es deixa sorprendre per un renascut Baskonia

El barcelonista Davies intenta impedir la passada de Diop.

El barcelonista Davies intenta impedir la passada de Diop.EFE

El Baskonia va despertar de la letargia davant del FC Barcelona, al qual va superar per 76-74. Els vitorians van arribar a tenir una renda de 21 punts, que van estar a prop de dilapidar davant de les estrelles barcelonistes, que es van conjurar a la segona meitat per intentar capgirar el partit. Els barcelonistes, amb Malcolm Delaney i Nikola Mirotic al capdavant, van aconseguir empatar el partit a 74 a menys d’un minut del final, després d’anar darrere en el marcador durant els 40 minuts, però una esmaixada de Shengelia va posar el colofó al partit. El jugador de Tàrrega Pierre Oriola va empatar el duel amb dos tirs lliures, però el capità baskonista va empènyer a la victòria l’equip, 76-74.