SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi torna al treball

S’incorpora al primer entrenament de l’any de la plantilla amb Luis Suárez i Vidal, els tres últims a arribar || Leo és el màxim golejador mundial del decenni amb 522 gols en 521 partits

Vidal, Alba, Piqué, Messi i Suárez, ahir durant la sessió d’entrenament.

Vidal, Alba, Piqué, Messi i Suárez, ahir durant la sessió d’entrenament.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi es va incorporar al treball ahir al primer entrenament de l’any del Barça i ho va fer amb Luis Suárez i Arturo Vidal, que han estat els tres últims a arribar, per preparar el derbi de demà a Cornellà. L’equip blaugrana torna a estar al complet tretze dies després de guanyar l’Alabès al Camp Nou. Ernesto Valverde, que el diumenge 29 ja va recuperar la majoria de futbolistes, ja té a disposició tots els jugadors després de l’aterratge dels tres sud-americans.

Messi ha passat les festes de Nadal i Any Nou a l’Argentina, encara que també va viatjar a Montevideo per assistir a una celebració del matrimoni Luis Suárez i Sofía Balbi. Allà va coincidir amb Neymar, però també amb companys com Busquets i Jordi Alba.

El 10 és el Pitxitxi de la Lliga amb tretze gols i, malgrat que només podrà fer dos entrenaments abans del derbi, té facilitat per jugar a Cornellà. Tant és així que la temporada passada va marcar un doblet amb sengles llançaments de falta.

D’altra banda, un estudi elaborat per Transfermarkt demostra que entre el 2010 i el 2019 Messi encapçala la taula de golejadors en partits oficials amb molta distància respecte a la resta. El crac del Barça ha disputat 521 partits, en els quals ha marcat 522 gols, amb la qual cosa té de mitjana més d’un gol per partit.

Messi té un avantatge de 45 gols sobre Cristiano Ronaldo, que és el segon màxim golejador de la dècada amb 477 en 489 partits, i en 198 Robert Lewandowski. El davanter polonès del Bayern Munic, que completa el podi, suma 324 dianes en 454 partits.

tracking