SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí inicia l'any visitant l'Araski, rival directe, avui

Bernat Canut.

Bernat Canut.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu, després de derrotar a casa l’Ensino per 74-68 en un treballat partit, inicia avui el nou any visitant la pista de l’Araski de Vitòria (18.30), un rival directe de les urgellenques (els dos equips estan igualats amb un balanç de 8 victòries i 6 derrotes) i una pista molt complicada. Per això el tècnic de l’equip de la capital de l’Alt Urgell, Bernat Canut, adverteix que “serà un encontre molt interessant en què els petits detalls poden marcar la diferència”.

“L’Araski és un equip molt intens, sobretot a casa. Compta amb jugadores amb experiència a la Lliga i crec que la clau és que té una rotació àmplia, una plantilla llarga que utilitza per fer jugar tot l’equip i així poder mantenir la mateixa intensitat durant tot el duel”, va explicar Canut.

E

l

El tècnic del Cadí la Seu confia que la victòria de la passada jornada serveixi perquè l’equip mantingui la bona línia, tot i que va expressar el desig que hi hagi una més aportació de totes les jugadores. “De cara a les pròximes jornades necessitem fer uns duels més complets durant els 40 minuts i ampliar les rotacions i els minuts de les jugadores perquè amb set no en tenim prou.” L’Araski no podrà comptar amb Tania Pérez (baixa per lesió davant del seu exequip), però sí que té disponible la nouvinguda Shacobia Barbee.

D’una altra banda, l’Spar Citylift Girona va oficialitzar ahir l’acord a què va arribar amb l’aler gironina Marta Xargay, jugadora internacional espanyola de trenta anys, perquè torni al pavelló de Fontajau. La jugadora catalana torna així al club de la seua ciutat amb el qual va debutar quan tenia només disset anys.

tracking