FUTBOL

El Lleida es retroba amb la victòria

Obre l’any amb un triomf per 1-0 sobre el Castelló i trenca una ratxa de set jornades sense guanyar

El Lleida es retroba amb la victòriaJORDI ECHEVARRIA

El Lleida ha saldat el primer partit de l’any amb una victòria sobre el Castelló (1-0), segon classificat, que permet a l’equip de Molo trencar una ratxa de set jornades sense guanyar i tancar la primera volta de la Lliga amb 30 punts en el seu caseller. El Lleida no guanyava des del 10 de novembre, fa gairebé dos mesos, quan es va imposar per 4-0 a l’Oriola.

L’equip, que arribava a aquesta jornada després de sumar només 2 dels 18 punts possibles en les sis anteriors, ha ofert una bona imatge i s’ha fet mereixedor d'un triomf que ha arribat de penal. Eder, en el minut 43, ha transformat la pena màxima persituar l’1-0 al marcador i acabar amb 550 minuts de sequera golejadora.

En la segona part l’equip ha buscat un segon gol, però tot i que ha tingut ocasions per aconseguir-ho, no ha marcat mes gols. Tot just començar aquest segon període Eder i Abel han firmat sengles rematades que ha parat el meta Álvaro Campos. Abel ho ha tornat a intentar en el 55, amb un tret que ha desviat un defensa.

El Castelló s’ha quedat amb deu jugadors en el minut 70, per l’expulsió de Josep Calavera per doble amonestació. Uns minuts abans l’àrbitre ha anul·lat un gol a l’equip visitant. Amb un jugador més el Lleida ja no ha tingut dificultats per segellar la victòria i Eneko, en el 76, ha pogut marcar, però Campos ho ha evitat. Al final, 1-0 i una victòria terapèutica per al Lleida, que obre el 2020 de la millor manera possible.