SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida, sense marge d'error amb el Castelló

Rep avui el segon classificat (18.00) obligat a trencar la mala dinàmica

Molo, dissabte passat, en el partit davant del Barça B.

Molo, dissabte passat, en el partit davant del Barça B.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’un final d’any per oblidar, el Lleida obre avui el 2020 rebent al Camp d’Esports el Castelló (18.00). L’equip que entrena Manuel Jesús Casas Molo torna a la Lliga sense marge de maniobra i obligat a guanyar per frenar la mala dinàmica que acumula en la competició. No ho tindrà fàcil amb el segon classificat, però no es pot permetre cap altra entrepussada, ja que una victòria del Castelló deixaria els lleidatans a 10 punts del rival d’avui. El Lleida arriba a l’última jornada de la primera volta amb 27 punts –empatat amb Cornellà i Llagostera–, per la qual cosa té la zona de play-off a 4 punts i el líder, Sabadell, a 8 punts (en suma 35). El Castelló és segon amb 34.

El Lleida afronta el primer matx de l’any amb el desig i la necessitat de millorar la seua imatge. L’equip, que va arribar a ser líder de la competició, ha entrat en una espiral perillosa que l’ha fet baixar posicions a la classificació. L’equip de Molo no guanya un partit des que el 10 de novembre va vèncer per 4-0 l’Oriola, també al Camp d’Esports i dels últims 18 punts possibles, només ha estat capaç de sumar-ne 2. A més, mostra una preocupant manca d’eficàcia golejadora, la qual cosa l’ha portat a encadenar 502 minuts sense anotar ni un gol. L’últim que va marcar va ser el 23 de novembre al Barcelona B, en un encontre que va finalitzar 1-1.

L’equip de Molo no guanya des del 10 de novembre i només ha sumat 2 punts dels últims 18 possibles

De cara a aquest primer partit de l’any, Molo recupera efectius. Després d’acumular mitja dotzena de baixes per lesió en les últimes jornades del 2019, a la compareixença de divendres passat, va explicar, sense voler donar noms, que de tots ells només tenia dos jugadors amb molèsties. Amb qui no podrà comptar és amb el lateral José Ruiz, que és baixa per sanció.

Al partit s’espera la presència d’uns quatre-cents aficionats de Castelló, després d’un acord entre els dos clubs pel qual s’intercanviaven aquesta quantitat d’entrades a un preu preferent, 15 euros. El Lleida tancarà la fase regular de la Lliga a Castelló el 17 de maig.

tracking