SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Llista, a buscar la victòria a Igualada

Folguera veu l’equip més tranquil al guanyar el Voltregà

Jugadors del Llista celebren un gol contra el Voltregà.

Jugadors del Llista celebren un gol contra el Voltregà.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista torna a la competició amb la visita avui a una pista sempre complicada, la de l’Igualada (18.30). Ho fa amb la intenció de sorprendre el quart classificat i mantenir la bona línia que li va permetre tancar el 2019 amb una importantíssima victòria davant del Voltregà (4-2).

El tècnic de l’equip lleidatà, Albert Folguera, considera que “el descans ens ha anat bé. Veig els jugadors mes tranquils i ens hem tret pressió de sobre”, va explicar. “M’hauria agradat poder fer algun entrenament més, ja que només n’hem fet tres, però competirem al màxim en una pista molt complicada. Però a l’equip el veig tranquil i amb ganes”, va insistir el tècnic.

Reconeix que “al principi de temporada ens vam posar molta pressió i cal tenir en compte que som un equip diferent i que s’està fent. Ara tenim molt clara quina és la nostra Lliga, sabem pel que estem jugant i crec que això ens permetrà afrontar els encontres amb les màximes garanties”.

En aquest sentit va incidir que “coneixem quina és la nostra realitat i l’assumim. Sortirem a guanyar sempre, però potser el pes l’han de portar els rivals”.

tracking