SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Estic orgullós de la feina, aquest és el camí”

Aranzana dóna les gràcies al públic, perquè “ha estat fantàstic” || “Cal defensar així”

Tots els jugadors dels diferents clubs que van participar, durant el descans del partit d’ahir, en el Dia del Bàsquet Lleidatà.

Tots els jugadors dels diferents clubs que van participar, durant el descans del partit d’ahir, en el Dia del Bàsquet Lleidatà.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador de l’ICG Força Lleida, Gustavo Aranzana, va confessar després del partit que “m’agrada guanyar, no porto bé això de perdre”, però es va mostrar satisfet pel duel que va jugar el seu equip davant del Breogán, un ex-ACB que va haver de patir fins a l’últim segon per guanyar. “Estic orgullós de la feina de l’equip. No hem guanyat, però aquest és el camí”, va explicar.

“Cal felicitar el Breogán. Han guanyat, ens han aguantat bé i han jugat bé. Ha estat un molt bon partit, per disfrutar”, va valorar, mentre feia especial menció al suport que va rebre del públic durant tot l’encontre. “El públic ha estat fantàstic, l’hi agraeixo. També felicito l’equip pel seu compromís, frescor i valentia. Ens han guanyat amb un últim tir i després nosaltres n’hem tingut un altre per empatar, però no ha sortit bé. Queden molts detalls per millorar, però és lògic en aquests duels”, va afegir.

Aranzana va reiterar la seua satisfacció per l’entrega dels seus jugadors. “Al final del partit els he dit que no volia tristesa ni males cares. És cert que hi ha coses a millorar, però la valoració global del partit és per estar-ne orgullosos. Ens queden divuit finals i defensant així tindrem opcions de guanyar qualsevol conjunt. Hem estat un equip i ara cal continuar treballant així.”

Va destacar el canvi que ha fet l’equip des de la derrota davant del Melilla en el primer encontre. “És evident que hi ha un canvi. Crec que la cara de l’equip ha canviat i hem de continuar creixent des de la defensa. Conceptualment l’equip ha millorat molt... falta serenitat en atac, sortim a cada quart massa tous, però l’ovació del públic al final diu molt.”

tracking