FUTBOL PRIMERA CATALANA

L'EFAC cau amb el cuer

Els de Mariani es van despertar tard i només van oposar resistència quan anaven perdent || Al minut 21 van reclamar un possible penal a l’àrea local

Un jugador del Sant Ildefons i un altre de l’EFAC es disputen una pilota aèria.

Un jugador del Sant Ildefons i un altre de l’EFAC es disputen una pilota aèria.ÁREA 11

L’EFAC va caure ahir al camp del Sant Ildefons, el cuer de Primera Catalana (2-0), en un duel en què els lleidatans es van mostrar massa irregulars. Els d’Ismael Mariani només van ser capaços de posar en un compromís el rival quan es van veure per sota al marcador.

Els primers 10 minuts del matx van estar marcats per la gran intensitat en els dos conjunts. Tot i que no hi va haver un dominador clar, va ser el Sant Ildefons el que va imposar l’estil de joc i va estar més temps en terreny de l’EFAC, encara que amb escàs encert en atac. Els lleidatans es defensaven amb ordre i buscaven el contraatac per sorprendre el rival.

Al minut 21, els d’Ismael Mariani van reclamar un possible penal a l’àrea local per unes mans d’un jugador rival. Tanmateix, el col·legiat va deixar seguir la jugada. Poc després, el Sant Ildefons va llançar un triple córner que va treure la defensa amb molts conflictes. L’equip del Baix Llobregat insistia una vegada i una altra a la recerca d’una diana que li pogués aportar tranquil·litat abans del descans.

Ja a la recta final de la primera meitat, va arribar la millor ocasió lleidatana amb un llançament de falta d’Adri que va sortir per sobre del travesser. Ja no hi va haver res més i la primera part va acabar amb el marcador inicial.

Després del pas pels vestidors, el Sant Ildefons no va tardar gaire a inaugurar el marcador gràcies a l’encert de Jarabo, als 56 minuts, amb un xut des de fora de l’àrea.

Malgrat anar vencent, el conjunt de Cornellà de Llobregat es mostrava nerviós, la qual cosa va donar ales a un EFAC que va començar a generar perill. Tanmateix el visitant Jonathan va estar molt a prop d’anotar el segon per als locals als 72 minuts en un llançament de falta que va sortir fregant el pal.

Ja a la recta final, el Sant Ildefons va acabar per sentenciant el partit. Als 76 minuts, Díaz va posar a prova els reflexos de Jordi Chiné. I una mica més tard, Pozzo va sentenciar el partit fent el 2-0. L’EFAC va acabar rendit i els últims minuts van ser de pur tràmit.