HOQUEI OK LLIGA

Sense premi per al Llista

L’equip d’Albert Folguera va caure derrotat a Igualada encara que va fer mèrits per emportar-se almenys un punt || Va tenir opcions fins a l’últim segon

Jugadors del Lleida Llista atenen les indicacions d’Albert Folguera.

Jugadors del Lleida Llista atenen les indicacions d’Albert Folguera.LLEIDA LLISTA

El Lleida Llista va obrir el 2020 encaixant ahir una derrota immerescuda a la pista de l’Igualada (1-0), en un duel en el qual els d’Albert Folguera van fer mèrits per sumar almenys un punt. El Llista no va poder donar continuïtat a la victòria amb la qual va tancar el 2019 (4-2 sobre el Voltregà), però sí que va mantenir la bona imatge, al jugar un partit molt seriós que va arribar a igualar per dos vegades i en el qual va mantenir opcions fins a l’últim segon. L’equip va flaquejar en defensa, la qual cosa el va obligar a anar a remolc des del principi. Als dos minuts, l’Igualada ja manava en el marcador, gràcies a un gol de César Vives. El Llista no es va descompondre, va mantenir un plantejament seriós i el premi li va arribar als 10 minuts, quan Joan Cañellas va anotar l’1-1. Però l’equip va tornar a mostrar un dels dèficits que l’està llastant aquesta temporada i, tot just dos minuts després de l’empat, l’Igualada va tornar a situar-se al davant gràcies a un gol d’Antoni Baliu. Amb el 2-1 es va arribar al descans. El Llista va sortir a la segona part decidit a posar-la les coses difícils al quart classificat i afegir més punts al caseller. Oriol Vives va marcar el 2-2 al minut 30, però va tornar a flaquejar en dedensa i en un minut Jordi Méndez va tornar a posar davant el conjunt barceloní (3-2). Quedaven gairebé vint minuts de joc i el Llista va continuar treballant per buscar l’empat. L’últim minut el va disputar sense porter, amb cinc jugadors de pista, però encara que va disposar d’un parell d’ocasions per empatar, el 3-2 ja no es va moure. El Llista rebrà el Vic a l’Onze de Setembre diumenge que ve, dia 12.