SEGRE

FUTBOL PRIMERA I SEGONA DIVISIÓ

Denuncien insults a Piqué

La Lliga comunicarà a Competició i Antiviolència els càntics contra ell i Shakira al camp de l’Espanyol || L’àrbitre no ho va posar en acta

Suárez i Messi, com la resta de companys, van fer ahir la tradicional visita nadalenca a hospitals.

Suárez i Messi, com la resta de companys, van fer ahir la tradicional visita nadalenca a hospitals.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaLiga denunciarà els càntics contra Gerard Piqué i la seua parella Shakira al Comitè de Competició i a la Comissió Antiviolència, amb la qual cosa és d’esperar algun tipus de sanció econòmica, segons Mundo Deportivo. El 2016 va caure una multa de 24.000 euros a l’Espanyol després dels insults i una pancarta amb el lema “Shakira és de tots”. Els càntics contra Piqué ja van començar abans del partit i durant algunes accions es va sentir: “Piqué cabró, Shakira té titola, el teu fill és de Wakaso i tu ets maricó.”

El mateix jugador va arribar a adreçar-se a Carlos del Cerro Grande, col·legiat del partit, que no els va fer constar a l’acta.

Per la seua banda, Leo Messi i Luis Suárez han estat com un regal anticipat de Reis Mags d’Orient per als nens malalts de la Casa Ronald McDonald, un dels hospitals que van visitar els jugadors, tècnics i directius del FC Barcelona després de l’entrenament de portes obertes que va tenir lloc a l’Estadi Johan Cruyff.

tracking