FUTBOL PRIMERA CATALANA

Derrota en el duel pendent amb el Vista Alegre

El Tàrrega encaixa un altre gol en els 22 minuts que faltaven del duel suspès en el seu dia

El partit, suspès en el seu dia, es va reprendre al minut 68 amb aquesta falta a favor del Vista Alegre.F.G.

Els 22 minuts que quedaven pendents de jugar del partit entre el Tàrrega i el Vista Alegre van acabar sense cap modificació respecte al botí final. Es va consumar la derrota local i fins i tot els visitants van ampliar la diferència amb un gol quan feia deu minuts que s’havia reprès el partit i a dotze per a la seua conclusió.

El partit es va suspendre el 18 de novembre al minut 68 per l’àrbitre, que va reflectir a l’acta haver patit insults i amenaces per part del públic i per la tensió existent en el xoc. Fins aquell moment, el Vista Alegre anava guanyant per 1-2 malgrat haver inaugurat el marcador el Tàrrega amb un gol de Joni al minut 22. Abans del descans, Víctor va empatar per als barcelonins i, als set minuts després del descans, Cazorla capgirava el marcador de penal poc abans que Cartiel Arasa suspengués l’encontre.

Amb aquest resultat i al minut exacte de la suspensió es va reprendre ahir el xoc, amb una falta a favor del Vista Alegre a la frontal de l’àrea. A més, el Tàrrega partia amb deu futbolistes a l’haver estat expulsat, ja als vestidors, Oliveros per intent d’agressió.

Tot i que ahir el Tàrrega va tenir les seues oportunitats, el porter visitant va evitar el gol amb quatre intervencions espectaculars a rematades de Molina, Joni, Escamilla i Omar. Especialment ho va ser la del primer, de falta directa dirigida a l’escaire. Però al cap de deu minuts, al 78, Marc Muñoz va llançar un fort tret des de fora de l’àrea davant del qual Oriol no va poder fer res. El pròxim partit del Tàrrega serà dissabte amb l’EFAC.