SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ FEMENINA

Més líders i rècord

El Barça del lleidatà Lluís Cortés amplia l’avantatge a la taula golejant a San Mamés || Més de 32.000 aficionats en la millor entrada de la Lliga aquest any

Mariona Caldentey celebra el 0-1 que va obrir la golejada de l’equip barcelonista a San Mamés.

Mariona Caldentey celebra el 0-1 que va obrir la golejada de l’equip barcelonista a San Mamés.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona va reforçar ahir el sòlid liderat en la Primera Iberdrola amb una golejada a San Mamés a l’Athletic Club, al qual es va imposar per 0-3 davant de més de 32.000 espectadors en una altra jornada a La Catedral de les que ajuden a fer més visible el futbol i l’esport femení.

Les barcelonistes van ampliar a 7 punts l’avantatge perquè el seu perseguidor, l’Atlètic de Madrid només va poder empatar amb el Rayo. Va obrir el marcador Mariona Caldentey, al minut 64, amb un gran xut i va sentenciar el xoc la nigeriana Oshoala amb dos gols en els minuts 77 i 86. El primer de cap, a centrada de la francesa Hamraoui, i el segon d’un potent tret.

Malgrat tan contundent resultat, a l’equip del tècnic lleidatà Lluís Cortés no li va ser fàcil, ni de bon tros, superar el d’Ángel Villacampa, que va revolucionar l’onze per plantejar d’inici un estira-i-arronsa buscant contínues contres provant d’aprofitar la velocitat d’Azkona i Lucía per ser llançades per Erika i Oroz. Però finalment es va imposar el domini del Barcelona i la capacitat individual de les jugadores, d’on va nàixer el golàs de Mariona que va decantar el partit. A més de consolidar el liderat del Barça, aquest 0-3 frena l’Athletic en l’intent d’assaltar la tercera plaça de la classificació, que li queda més lluny del que desitjava al final de la primera volta. Les bilbaines només han pogut sumar un punt en dos partits seguits a casa, en els quals no van aconseguir marcar cap gol.

tracking