SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

Ibra debuta sense gols al Milan i primer 'hat-trick' de Cristiano a Itàlia

Ibrahimovic es lamenta ahir durant el partit amb el Milan.

Ibrahimovic es lamenta ahir durant el partit amb el Milan.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El suec Zlatan Ibrahimovic va debutar ahir com a nou davanter del Milan, al qual va arribar lliure la setmana passada després d’expirar el contracte amb Los Angeles Galaxy i, malgrat regalar detalls de classe, no va poder evitar un deslluït empat 0-0 contra la Sampdoria a l’estadi San Siro.

Davant de 60.000 espectadors, que van acudir a San Siro per rebre el veterà suec, de 38 anys, el Milan va acabar el partit sense gols i va quedar dotzè, amb 22 punts, a tretze unitats de distància de la zona de Lliga de Campions.

Per la seua part, el portuguès Cristiano Ronaldo, davanter de la Juventus de Torí, va firmar ahir, al partit de lliga guanyat 4-0 contra el Càller a l’Allianz Stadium, el triplet número 56 de la seua carrera, el primer a la Sèrie A italiana.

“El més important és l’equip. Juguem molt bé. Marcar gols sempre és una alegria, però el que més compta és guanyar i augmentar la pressió sobre l’Inter”, va afirmar Cristiano a l’acabar el partit, en declaracions a la televisió italiana Sky Sport.

En la present temporada, Cristiano Ronaldo ha firmat 13 gols a la Sèrie A (ha aconseguit marcar en cinc jornades consecutives) i dos a la Lliga de Campions.

tracking