SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Abel Molinero: "La gent de dalt hem de fer un pas endavant"

Abel Molinero reconeix que els davanters del Lleida han de millorar l’eficàcia

Eder, en el moment de llançar el penal que va significar dissabte la victòria contra el Castelló.

Eder, en el moment de llançar el penal que va significar dissabte la victòria contra el Castelló.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Abel Molinero, davanter del Lleida, va admetre ahir que ell i els seus companys d’atac han de millorar l’eficàcia golejadora, després que l’equip hagi acabat la primera volta de la Lliga amb 19 gols a favor, la qual cosa el situa a la zona baixa entre els del Grup 3 de Segona B, ja que tretze han marcat més gols que els blaus. “Hem mostrat tenir una bona solidesa defensiva que ha de continuar, però la gent de dalt hem de fer un pas endavant i materialitzar tot el que generem, que és bastant.” Abel creu que “la primera volta ha estat una presa de contacte i ara ha d’entrar tot allò que se’ns posi al davant”, va valorar ahir, en la tornada de l’equip a la feina.

Davant d’un segon partit consecutiu al Camp d’Esports, diumenge contra el València Mestalla, creu que a banda de ser sòlids a casa cal buscar victòries fora: “No només cal ser forts a casa. Si volem aspirar a dalt de tot, cal guanyar també fora i l’equip està capacitat per a això. Estem a temps de tot.”

Marc Trilles feia una valoració positiva de la primera volta, en què l’equip ha acabat sisè, amb 30 punts, a 3 del play-off. “Ha estat una bona primera volta, la mitjana és de 60 punts, encara que segur que en farà falta algun més per poder jugar el play-off. Però malgrat la mala ratxa final que vam tenir, crec que ha estat una primera volta positiva.” També coincideix amb el tècnic, Molo, en el fet que el millor fitxatge per a la segona volta seria “que cadascun de nosaltres donéssim el cent per cent, encara que, si el club veu que es pot reforçar alguna línia, està en el seu dret”.

Raúl admetia que era necessària una victòria com la de dissabte passat després d’encadenar sis partits sense guanyar: “El que ens feia falta era guanyar. Hem fet coses malament que ja hem anat corregint. Quan entres en una mala dinàmica és difícil sortir-ne, però això al futbol els passa a molts equips.” Admet l’exigència del play-off: “Estem al Lleida i sabem que l’equip, el club i l’afició volen el play-off. Hem de lluitar per aquest objectiu i prendre’ns cada partit com si fos una final, però no hem de pensar més enllà del pròxim, perquè ens equivocarem.”

tracking